top of page
Search
Writer's pictureOrsolya dr. Krantz

Ügyvédi konzultáció nélkül ne vágj bele válásba


Nagyon sokszor kérdezik tőlem ügyfeleim, hogy mikor és hol hibáztak, miért nincs azonnal az amit ők szeretnének, hisz ők gyorsan (gondolkodás nélkül) cselekedtek, amikor rájöttek, hogy nem bírják tovább az együttélést férjükkel/élettársukkal.

Na és igen, a lényeg a zárójelen belül rejtőzik, hogy szinte gondolkodás nélkül vágtak bele az életüket és a gyermek életét megváltoztató hatalmas változásba!


Mert persze, ők olvastak ezt azt a neten, volt pár önjelölt jogász barátnő is aki segített ötletekkel, sőt néhány női csoportban is kérdeztek ahol áradt feléjük a rengetegféle információ. De a bajok ott kezdőnek, hogy nem mentek el legalább egy ügyvédi konzultációra mielőtt léptek.

Egy fodrász/kozmetikus árán el tudsz menni egy szimpatikus, családjoggal foglalkozó ügyvédhez, aki meghallgatja a helyzeted és vázolja a lehetőségeid.


A TE LEHETŐSÉGEID!


Hisz mindenki más és más élethelyzetben van, más lesz neki a jó megoldás, mint a barátnődnek, aki fél éve vált el.


Így, amit elsődlegesen ki szeretnék emelni, hogy ne vágj bele válásba, ne vágj bele egyezség megkötésébe addig míg legalább egy ügyvédi konzultáción nem vettél részt, mert nagyon könnyen elmehet egy rossz irányba az egész eljárás, melyet aztán nagyon nehéz, sőt, néha lehetetlen már jól orvosolni még akkor is, ha már kétségbeesésedbe mégis felkeresel egy ügyvédet a válásod közepén.


256 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page